Ние предлагаме качествени и надеждни спедиторски услуги за нашите клиенти. Занимаваме се с тази дейност от 2014 година. Можем да Ви предложим дългосрочно партньорство и сътрудничество, основано на коректност и прецизност от наша страна.

Фирмата ни е партньор на много компании от сферата на хранително- вкусовата промишленост.  При тези доставки използваме специализирани хладилни автомобили. Поради спецификата на тези стоки ние организираме транспорта за кратки срокове при контролиран постоянен температурен режим.

UBG работи  активно с много компании от строителната индустрия.  Спестявайки  им време и пари, като се предлага най-целесъобразният транспорт,  в зависимост от потребностите на клиента .  Решенията които предлагат нашите колеги  са базирани на детайли, съобразно индивидуалните параметри на всяка от пратките , без значение дали тя е 100 кг или 24 тона . Така, че крайният резултат да е бърза и ефективна доставка.

За нас основна  цел е да  подсигурим  надеждна доставка до всички точки на Румъния и Гърция, като стриктно спазваме разпоредбите, условията и сроковете, обект на взаимна договореност с всеки индивидуален клиент.

Като един алтернативен и по- икономичен вариант  предлагаме на Вас – нашите  клиенти групажни доставки, отговарящи на разнообразните Ви изисквания.

Фирмата ни предлага и вътрешен транспорт на товари за територията на цялата страна.

„ЮБЕР-БГ” ЕООД  участва в проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”: Информация сайт_Юбер БГ